Sultan Alparslan Orta Anaokulu
İNÖNÜ MAH. 354. SK. SULTAN ALPASLAN İLKOKULU BLOK NO 28 ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizi insana, doğaya, kendisine değer veren; eğitim kademelerinin her birinde başarılı olabilecek şekilde donanımlı, geleceği ile ilgili isabetli kararlar verebilen, milli ve evrensel değerleri benimsemiş insanlar olarak yetiştirmek.

MİSYON

1- Bilimsel veriler ışığında eğitim planlaması yapmak. 2-Süregelen eğitim öğretim faaliyetlerini demokratik katılımcılık ilkesiyle yönetmek. 3-Geliştireceğimiz projeler eğitim öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi. 4-Dil ve kültürel değerlerimizle ilgili çalışmalar planlamak. 5-Milli ve evrensel değerleri çeşitli etkinliklerle tanıtmak. 6-Öğrencilerimizinçevreye olan duyarlılıklarını arttıracak projelerde çalışmalarını sağlamak. 7-Sanat ve spor faaliyetlerini planlayarak, öğrencilerin yaşam biçimi haline getirmek. 8-Öğrencilerimizin kendilerine en uygun mesleği seçebilmesi için her türlü eğitici, yetiştirici, yöneltme çalışmalarını planlamak, gerçekleştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

Sabahçı: 08:15 - 12:25 Öğlenci: 13:15 - 17:35

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık